Numera så är det stora problemet inte att vi dör i olika sjukdomar som vi inte kan bota även om många av er nu kommer att ställa frågan om detta inte gäller nu när vi har mer eller mindre en ebola epidemi som sprider sig sakta men säkert över världen.

Problemet är att epidemin är i afrika där man saknar modern läkevård och hade man haft moderna läkemedel och bra sjukhus hade mer än 80% överlevt.

Men det stora hälsoproblemet i dag är faktiskt övervikt som leder till otroligt många följdsjukdomar som i sin tur gör att vi dör. Diabetes och hjärt och kärlsjukdomar är sådana saker som vi allt oftare drabbas av på grund av vår övervikt.

Därför kan det vara bra för dig som läser detta och vet med dig att du är överviktig att det numera finns kosttillskott som gör att du kan gå ner mellan 3 och 5 kilo per fyra veckors period och det kost tillskottet heter slimex. Detta kan köpas på blibrunutansol.eu där det förklaras lite närmare att slimex fungerar på samma sätt som reductil då det verksamma ämnet sibutramin fungerar på det sättet att signalerna i hjärnan påverkas så att du känner dig mätt snabbare och därmed intar betydligt mindre mat än tidigare och sibutramin påverkar även din ämnesomsättning så att du förbränner lika mycket som om du inte ändrat dina matvanor.

Så om du ser till det stora hela så hjälper slimex dig att gå ner i vikt och därmed påverkar dina möjligheter att leva längre och också få ett mer hälsosamt liv som gör att du kan orka mer och klara av din vardag enklare.

Tänk då att du som är gravid ska undvika att äta kosttillskott som påverkar vikten utan att först konsultera din läkare så att du undviker eventuella problem. För dig som befinner dig i någon riskgrupp ska också konsultera en läkare innan du tar eventuella kosttillskott.