En av de vanligaste orsakerna till sjukdomar i dagens moderna värld är tro det eller ej faktiskt övervikt och dålig kondition, följdsjukdomarna som kommer av övervikt är diabetes och hjärt och kärlsjukdomar. Risken för andra sjukdomar ökar markant om du är överviktig och därför så är det viktigt att du som vet med dig att du lider av övervikt omedelbart börjar träna.

För att nå ett så effektivt resultat med din träning som möjligt är det bäst att använda någon form av kost alternativt träningstillskott för att maximera träningen så mycket det bara går.

Vid skrivande stund så finns det två olika preparat som går att använda för att öka effekten av din träning och båda kan du hitta på dmaa.se och jag beskriver nedanför vad de ger för resultat.

 

Dmaa ger dig en extra kick av energi så att du enklare klarar av längre pass utan att dö av utmattning samtidigt som den hjälper dig att gå ned i vikt och därmed så når du målet med din träning snabbare än om du inte tagit dmaa som träningstillskott.

Efedrin påverkar din kropp på ett snarlikt sätt då den minskar fettvävnaden i kroppen och därmed når du en optimal balans mellan muskler och fett snabbare samtidigt som den ger dig extra energi för din träning.

Tänk dock på att både efedrin och dmaa är träningstillskott och därför ska du som vet med dig att du ligger i en riskgrupp tex på grund av hjärt problem eller andra problem kontakta en läkare innan så att du får riskerna klargjorde beroende på ditt tillstånd. Om du är gravid ska du alltid prata med en läkare innan du tar några kosttillskott eller träningstillskott.