Vill du äntligen se dina besparingar växa på ditt sparkonto istället för att bara sitta där och ruttna bort? Tillsammans med bästasparkontot.com så kan du nu enkelt hitta det sparkonto som kommer passa dig bäst och få dina pengar att växa. Denna hemsida hjälper dig som vill ha ut mer av ditt sparande och rekommenderar olika banker och finansinstitut till dig som vill byta bank.

 

Just nu är det bland annat Akelius som hemsidan rekommenderar till dig som vill ha det bästa sparkontot. Hos detta finansinstitut så har du som kund chansen att få en sparränta på upp till 5,5 %. Tänk dock på att detta finansinstitut inte omfattas av insättningsgarantin vilket betyder att du tar en chansning med dina pengar. Men Akelius är ett stort varumärke där chansen att du förlorar dina pengar är liten.

 

Känner du dig ändå osäker utan insättningsgaranti så finns det andra alternativ. När du letar efter det bästa sparkontot så rekommenderar hemsidan också Marginalen Bank där du har chansen att få en ränta på runt 2,2 % samtidigt som dina besparingar omfattas av insättningsgarantin. Om du vill läsa mer om de olika bankerna och finansinstitutet som erbjuder dig en betydligt bättre ränta än storbankerna, besök bästasparkontot.com idag.