Vill du göra något mer än att bara skicka pengar till någon i nöd där du inte ens är säker på att pengarna verkligen gör nytta? Om du vill att din insats ska betyda något så ska du besöka gebortenget.se. Att bidra med en get låter kanske inte som en stor sak eller som att det skulle kunna hjälpa en hel familj men det är precis vad djuret kommer göra.

 

Om du bestämmer dig för att ge bort en get så kommer den hjälpa en hel familj dagligen då geten kan producera upp till fyra liter näringsrik mjölk om dagen. Denna mjölk är mättande och stärker immunförsvaret vilket är otroligt viktigt, särskilt för barn som kanske aldrig har druckit mjölk tidigare. Men det är inte bara med mjölk som en get hjälper familjen utan när djuret sedan får killingar så kan de välja att sälja dem och på så vis få in en extra välbehövlig inkomst eller behålla getterna.

 

Om du väl har bestämt dig för att ge bort en get så behöver du bara hitta en välgörenhetsorganisation som använder getter som biståndsgåva och sen är det bara att betala via deras hemsida. För att läsa mer om varför en get är den perfekta biståndsgåvan, besök gebortenget.se idag.